Entre les Sources
 

 

Onze boerderij ligt in "Grandrupt de Bains", een idyllisch dorpje in de Lage Vogezen, een streek in het Noordoosten van Frankrijk die bij veel toeristen nog niet zo bekend is.

 

Karakteristiek in dit gebied zijn de kleine boerendorpjes met vaak slechts enkele tientallen inwoners. Dorpjes ook die zijn uitgestrooid over de heuvels en omzoomd door grote loofbossen. Kabbelende beekjes, bronnen en meertjes maken het plaatje werkelijkheid. Een stuk ongerept natuurgebied met een zee van rust. Bossen vol afwisseling en geheimen waarin de Kelten en Romeinen hun sporen hebben achtergelaten. En als de avond dan valt moet u niet opkijken van een roedel herten; maar ook niet als vossen en wilde zwijnen uw pad kruisen of bijzonder roofvogels door de lucht scheren.

Grandrupt de Bains, het dorp waarin wij, permanent, wonen is een zelfstandige gemeente. Ook al telt het dorp slechts 73 inwoners. De meeste mensen werken in de landbouw. In dit dorp bieden wij u graag gastvrijheid op onze rustige Vogezenboerderij "Entre les Sources".

Wat u bij ons niet vind is overdadige luxe. Wij bieden u een degelijk, proper en eenvoudig vakantieadres met alle ruimte voor persoonlijke wensen.